Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο σταθμός ξεκίνησε το 1997 (ως NRG) και συνεχίζει ως KIISFM 95.8 Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων, να αποτελεί και σήμερα τον πιο αναγνωρισμένο μουσικό σταθμό με ξένη μουσική. Όποτε ζητείται από τους ακροατές του να τον περιγράψουν με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, τον προσδιορίζουν ως φιλικό, δραστήριο, μοδάτο και πολύ μουσικό τύπο.

Ο  KIISFM 95.8 επενδύει διαρκώς στην εξέλιξή του, χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

ΕΜΒΕΛΕΙΑ

Ο KIISFM 95.8 εκπέμπει απο την πόλη της Κέρκυρας καλύπτοντάς το Νομό Κερκύρας και μεγάλα τμήματα των νομών Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, ‘Αρτας και Αιτωλοακαρνανίας αλλά και μέσω internet σε ολόληρο τον κόσμο, μεταφέροντας τη φωνή του νησιόυ μας.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Στον KIISFM 95.8 έχουν διαφημιστεί τα προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών, τόσο πολυεθνικών όσο και αμιγώς Ελληνικών, αλλά και πελατών από το νομό Κέρκυρας ή των όμορων νομών. Το σπουδαιότερο για εμάς είναι πως στα πρόσωπα των συνεργατών – πελατών μας, διακρίνουμε καλούς φίλους, των οποίων μας ενδιαφέρει η εμπορική τους πορεία, χτίζοντας μια διαχρονική σχέση που επιτρέπει τη μεγιστοποίηση της διείσδυσης των μεταδιδόμενων μηνυμάτων τους.

ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ

Κέντρο των δραστηριοτήτων του KIISFM 95.8 είναι ο ακροατής και οι ανάγκες του.

Το πρόγραμμα του σταθμού απευθύνεται κυρίως στις ηλικίες 18-35. Παράλληλα στο ηλικιακό κοινό 12-17 το ποσοστό του KIISFM 95.8 είναι υψηλό, ενώ διαπιστώνεται ότι έχει απήχηση και στις ηλικίες 35-45.

Οι ποιοτικές έρευνες προσδιορίζουν τους ακροατές του KIISFM 95.8 ως ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική, διασκεδάζουν συστηματικά (φαγητό, club, κινηματογράφο κ.τ.λ.), ασχολούνται με την εμφάνισή τους, ταξιδεύουν, ενδιαφέρονται για τις νέες τεχνολογίες και το lifestyle, εργάζονται, σπουδάζουν ή είναι μαθητές.

Γιατί στον KIIS 958;

Ο KIISFM 958 σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών επικοινωνίας και προβολής προσαρμοσμένες πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Διαθέτουμε ένα πλήθος προωθητικών λύσεων που σας εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προβολή και αποτελεσματικότητα, τόσο για το χτίσιμο ή την ενδυνάμωση του brand name σας, όσο και για την προβολή στοχοποιημένων ενεργειών για την αύξηση των πωλήσεων σας.

Στόχος μας είναι να είμαστε συνεχώς δίπλα σας ως αξιόπιστοι συνεργάτες σε θέματα προβολής και επικοινωνίας αναπτύσσοντας και υλοποιώντας δημιουργικές και αποτελεσματικές ενέργειες σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η επιχειρηματική μας ευελιξία, η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και η πολυετής εμπειρία μας, εγγυώνται το τελικό ποιοτικό αποτέλεσμα.

Ο KIISFM 958 είναι στελεχωμένος από νέους και έμπειρους ανθρώπους με ζωηρή δημιουργική διάθεση που έχουν άποψη στη διαφήμιση, νέες ιδέες, δημιουργικές προτάσεις. Επενδύουμε στην τεχνολογία των πολυμέσων και τον σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να παρέχει τις πιο αποτελεσματικές και συμφέρουσες λύσεις που να καλύπτουν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα:

• Την παραγωγή και μετάδοση ραδιοφωνικών μηνυμάτων

• Tον σχεδιασμό και την προώθηση τις επιχείρηση σας μέσω internet